СПРЕЧУВАЊЕ И БОРБА ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО

Конвенцијата се однесува на сите форми на насилство врз жените

Дознај Повеќе

Модуле Еден

Конвенцијата се однесува на сите форми на насилство.

Повеќе

Модуле Два

Вклучувајќи и домашно насилство и така натаму се надевам.

Повеќе

Нсалов Еден

Потребните законодавни или други мерки па ќе видиме.

Повеќе

Модуле Еден

Домашно насилство, што несразмерно ги погаѓа жените.

Повеќе

Конвенцијата се однесува

Конвенцијата се однесува на сите форми на насилство врз жените. Страните ги преземаат потребните законодавни или други мерки. Вклучувајќи и домашно насилство и така натаму се надевам.

Повеќе

Најнови информации

Конвенцијата се однесува на сите форми на насилство врз жените

Нови книги совршени за есенските дождливи денови

Пилар и Ејуп живеат во Барселона и имаат навидум совршен живот во очите на...
Повеќе

Што може да очекуваме од овој технолошки гигант

Последната година од оваа декада ќе се памети по многу значајни случувања. Воедно, 2019....
Повеќе

14 причини зошто треба да отидете во Тајланд

Од евтина и вкусна храна, до прекрасни плажи од кои нема да посакате да...
Повеќе

Контакт

Доколку имате прашања слободно можете да не контактирате

Партнери

Ова се нашите партнери и пријатели